wallpaper

Informatie voor Nederlands sprekende bezoekers

Vacation Rentals Scotland biedt al sinds 2004 vakantieaccommodaties zonder maaltijden aan. Dankzij mond-tot-mondreclame is de onderneming enorm gegroeid. Onze partners waarderen onze kennis, efficiëntie, organisatievaardigheden, betrouwbaarheid en ondernemende houding en raden ons aan bij hun vrienden. Wij wonen al vele jaren in Edinburgh en onze grondige kennis van de stad en de rest van Schotland maakt ons zeer geschikt om bezoekers advies te geven.

U zult waarderen hoe zorgvuldig we te werk gaan bij het regelen van uw accommodatie. Het boeken van een accommodatie op internet kan riskant zijn, maar u kunt ervan op aan dat wij de meest geschikte accommodatie voor u vinden en alle risico's wegnemen. Onze veilige website is op maat gemaakt om het zoeken en boeken zo gebruiksvriendelijk mogelijk te laten verlopen.

Klik op deze hyperlink ZOEKEN NAAR PERCELEN om uw zoekcriteria in te voeren: locatie, aantal gasten, data, aantal nachten. Als u op de knop ZOEKEN klikt, ziet u een lijst met alle beschikbare percelen die aan deze criteria voldoen. Of als u nog in de vroege stadia van uw planning zit, kunt u door onze percelen bladeren zonder een datum in te voeren.

Als u flexibel bent in uw data van aankomst of vertrek, kunt de zoekopties verkennen door op te klikken op het vak "ZOEKEN NAAR OPTIES +/– 2 NACHTEN" (om opties voor accommodatie te bekijken voor twee nachten voor/na uw gekozen datum) of door uw zoekcriteria te wijzigen. U kunt op KALENDER BEKIJKEN klikken om de prijzen van afzonderlijke percelen te bekijken voor verschillende verblijfsduren.

Klik voor het gebruik van ons online boekingssysteem op KALENDER BEKIJKEN en NU BOEKEN (of NAAR DEZE DATA INFORMEREN).

Als u met ons over uw opties wilt praten, KLIKT U HIER voor een vragenformulier dat u rechtstreeks in contact brengt met ons team. Meestal kunnen wij u binnen enkele uren antwoord geven, zo niet onmiddellijk.